کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

قانونگذار اروپایی: با حضور آمریکا و اسرائیل، آتش بس برقرار نخواهد شد

قانونگذار ایرلندی پارلمان اروپا دوشنبه شب با انتقاد صریح از حمایت آمریکا از اسرائیل گفت، ایالات متحده تنها به فکر پیشبرد منافع خود در منطقه است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، قانونگذار ایرلندی پارلمان اروپا همکاری آمریکا با رژیم اسرائیل در غرب آسیا را عامل تنش‌های موجود به ویژه ادامه جنگ در غزه و کشتار مردم بیگناه در غزه دانست.

 

به گزارش منابع خبری، «میک والاس» قانونگذار ایرلندی پارلمان اروپا دوشنبه شب به وقت تهران در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت:«آمریکایی‌ها به وضوح مشخص کرده‌اند که برایشان مهم نیست اسرائیل در چند جنایت جنگی شرکت می‌کند.»

 

وی گفت: «تا زمانی که آمریکا به اهداف ژئواستراتژیک خود در منطقه نرسد، آتش بسی وجود نخواهد داشت.اهدافی که با خون کودکان فلسطینی نامگذاری شده است.»

 

بر اساس این گزارش، تاکنون بیش از بیست هزار و ۴۰۰ نفر، اغلب زن و کودک، در حملات رژیم صهیونیستی در غزه به شهادت رسیده‌ و هزاران نفر نیز همچنان مفقود و زیر آوار هستند.

 

«اسماعیل الثوابته» مدیر دفتر اطلاع‌رسانی دولت حماس در غزه امروز در هشتادمین روز جنگ، از شهادت بیش از نه هزار نفر در پی نبود امکانات پزشکی خبر داد.

 

الثوابته گفت، برای بازیابی بخش بهداشت و درمان در غزه به روزانه هزار کامیون حامل دارو و ملزومات پزشکی نیاز است و کمک‌هایی که تاکنون وارد غزه شده، تنها می‌تواند دو درصد نیاز بخش درمانی را برآورده کند.

 

این مقام دولت حماس همچنین خبر داد که در پی بمباران‌های گسترده غزه، ۲۳ بیمارستان دیگر قادر به خدمات‌رسانی نیستند و بخش بهداشت و درمانی به مرحله فروپاشی کامل رسیده است.

 

اسماعیل الثوابته همچنین گفت که به دلیل نبود امکانات پزشکی روز به روز تعداد بیشتری به شهادت می‌رسند، به طوریکه تاکنون بیش از ۹ هزار نفر به دلیل عدم توانایی در معالجه آن‌ها، جان خود را از دست داده‌اند.

 

«اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه نیز در سخنانی گفت که در ۲۴ ساعت گذشته صدها نفر به دلیل نبود امکانات و دارو به شهادت رسیده‌اند.

 

او همچنین گفت که ۹۹ درصد از کادر پزشکی شمال غره به اسارت نیروهای اسرائیلی درآمده‌اند و رژیم اشغالگر اجازه ورود کامیون کمک‌ها به شمال غزه را نمی‌دهد./ فارس

ارسال نظر